BOYLER SİRKÜLASYON POMPASI BAKIM VE ONARIMI 22.02.2019

Güncelleme Tarihi: 22/02/2019

İl Sağlık Müdürlüğü

Hastanemizin ihtiyacı olan malzeme/yapım işi/hizmet alımı 4734 Sayılı Kamu İhale Kanununun 22/d maddesi uyarınca doğrudan temin usulü ile temin edilecektir. Birim fiyat teklif mektubunuzun Hastanemiz Satın alma Birimine (Doğrudan Temin Birimi) ulaştırmanız hususunda gereğini rica ederim.

22/02/2019

Ufuk BÜYÜKÜN

Doğrudan Temin Birimi

TEKLİF MEKTUBU

S.N.

İŞİN ADI

MİKTARI

BİRİMİ

BİRİM

FİYAT

TOPLAM FİYAT

BOYLER SİRKÜLASYON POMPASI BAKIM VE ONARIMI

ADET

GENEL TOPLAM:

NOT

Bütün alımlarımız hastane web sitemizde yayınlanmaktadır. Teklifler birim fiyatlar üzerinden değerlendirilecektir

ADRES: www.adanadhs11@saglik.gov.tr

Dikkat Edilecek Hususlar ve Alım Şartları

Son Teklif Verme Süresi:  25 / 02 / 2019 Saat 13:00

2- Mal/ Hizmet ve Yapım işlerinde gerekli tüm nakliye işlemleri yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.
5- Bu mektupla birden fazla malzeme için telif gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak, eksik teklifler değerlendirilmeyecek, değerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır.
6-Verilen süre içerisinde teslim edilmeyen teklifler değerlendirmeye alınmayacaktır.
8-Ödeme Zamanı:Fatura muhasebe birimine intikal etmesini müteakip 120 (Yüz Yirmi) takvim günü içerisinde (Muhasebe biriminin nakit durumuna göre) ödeme yapılacaktır.
9-Tedarikçi firma alımına ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile Sut kodunun belirtecektir.
10-Tedarikçi firma bunların Sut hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur.Geri ödeme kurumu barkod ve Sut kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TITUBB kayıtlarının esas almadığından,hastanemiz idaresi de bu kayıtları esas almayacaktır,anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve Sut kodunun doğru eşleşmediğini tespit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından tedarikçi firmaya rücu edilecektir.
11-Yüklenici yapılan işe ilişkin hakediş ve alacakların idarenin yazılı izni olmaksızın başkalarına devir veya temlik edemez.Temliknamelerin noterlikçe düzenlenmesi ve idare tarafından istenilen kayıt ve şartları taşıması zorunludur.

2-Muayene kabul birimi dışındaki teslimatlarda oluşan sorumluluk ilgili yükleniciye aittir

YÜREĞİR DEVLET HASTANESİ
Serinevler Mah.Egebagatur Blv.01240 / Yüreğir / ADANA
Tlf:0322 321 57 52 Dahili: 55 45 Fax: 0322 322 69 70 e_mail:
Kaşe İmza Tarih

BOYLER SİRKÜLASYON POMPASI BAKIM VE ONARIMI.PDF