15 Kalem İlaç Alımı.05.04.2019

Güncelleme Tarihi: 05/04/2019

Sayı   :

Konu:Fiyat Teklifi

Hastanemizin  ihtiyacı olan  15 Kalem İlaç Alımı işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifi göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim.                                                                                05.04.2019

MUSTAFA ŞİMŞEK

DOĞRUDAN TEMİN

MALZEME ADI

Miktarı

Bir.Fiyatı

Toplam Tutar

Siklopentolat HCl 1% 5 ml Göz Damlası

Deksmedetomidin hidroklorür 100 mcg/ml 2 ml IV Flakon

Dimenhidrinat 50 mg 1 ml Ampul

2000

Biperiden laktat 5 mg/ml 1 ml IM/IV 5 Ampul

İzosorbid dinitrat 5 mg Sublingual Tablet

Gümüş sülfadiazin 1% 40 g Krem

Tigesiklin 50 mg 5 ml IV Flakon

Meropenem trihidrat 1000 mg IV Flakon

Proparakain HCl 0.5% 15 ml Oftalmik Solüsyon

Spironolakton 25 mg Film Tablet/Tablet

Vitamin K1 (Fitomenadion) 10 mg/ml 1 ml Ampul

Levofloksasin 5 mg/ml 100 ml IV Flakon

Kalsiyum glukonat monohidrat 225 mg/10 ml + Kalsiyum levulinat dihidrat 572 mg/10 ml 10 ml Ampul

Perindopril terbutilamin 5 mg + İndapamid 1.25 mg Film Tablet/Tablet

Ramipril 2.5 mg + Hidroklorotiyazid 12.5 mg Film Tablet/Tablet

Toplam

Dikkat Edilecek Hususlar Ve Alım Şartları

Son Teklif Verme Tarihi:08.04.2019 Saat:14:00

2- Mal/ Hizmet ve Yapım işlerinde gerekli tüm nakliye işlemleri yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.
5- Bu mektupla birden fazla malzeme için telif gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak, eksik teklifler degerlendirilmeyecek, degerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır.
6-Verilen süre içerisinde teslim edilmeyen teklifler degerlendirmeye alınmayacaktır.
8-Ödeme Zamanı:Fatura muhasebe birimine intikal etmesini müteakip (Muhasebe biriminin nakit durumuna göre) ödeme yapılacaktır.
9-Tedarikçi firma alımına ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile Sut kodunun belirteçektir.
10-Tedarikçi firma bunların Sut hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur.Geri ödeme kurumu barkod ve Sut kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TITUBB kayıtlarının esas almadığından,hastanemiz idaresi de bu kayıtları esas almayacaktır,anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve Sut kodunun doğru eşleşmediğini tesbit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından tedarikçi firmaya rücu edilecektir.

2-Muayene kabul birimi dışındaki teslimatlarda oluşan sorumluluk ilgili yükleniciye aittir.

YÜREĞİR  DEVLET HASTANESİ
Serin Evler Mah.Egebagatur Bulv.No:236 Yüreğir ADANA
Tlf:0322 321 57 52  Dahili: 5545  Fax:0322 322 69 70  e_mail:adanadhs11@saglik.gov.tr

15 Kalem İlaç Alımı Şart..PDF