12 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI 05.07.2019

Güncelleme Tarihi: 08/07/2019

Sayı :

Konu:Fiyat Teklifi

Hastanemizin ihtiyacı olan 12 Kalem Temizlik Malzemeleri Alımı işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifi göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim

05.07.2019

MUSTAFA ŞİMŞEK

DOĞRUDAN TEMİN

MALZEME ADI

Miktarı

Birim Fiyatı (TL)

Toplam Tutar (TL)

TEMİZLİK BEZLERİ KIRMIZI

TEMİZLİK BEZLERİ MAVİ

ÇÖP POŞETİ EVSEL ATIK ORTA BOY SİYAH 55X60

2000

ÇÖP TORBASI GERİ DÖNÜŞÜM MAVİ BÜYÜK 80X90

ÇÖP POŞETİ TIBBI ATIK BÜYÜK BOY KIRMIZI 80X90

KESİCİ DELİCİ ENFEKTE TIBBİ ATIK KUTUSU 30 LT

PİSUVAR TABLET

Paket

PEDALLI EVSEL ATIK ÇÖP KOVASI BÜYÜK SİYAH 30 LT

KLOR TABLET

Kutu

BAĞLAMALI ŞEFFAF MANAV POŞEDİ 2 KG LIK.

Kilogram

BAĞLAMALI ŞEFFAF MANAV POŞEDİ 5 KG LIK.

Kilogram

BAĞLAMALI ŞEFFAF MANAV POŞEDİ 15 KG LIK.

Toplam

Dikkat Edilecek Hususlar Ve Alım Şartları

Son Teklif Verme Tarihi:08.07.2019 Saat : 12:00

2- Mal/ Hizmet ve Yapım işlerinde gerekli tüm nakliye işlemleri yüklenici firma tarafından karşılanacaktır.
5- Bu mektupla birden fazla malzeme için telif gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak, eksik teklifler degerlendirilmeyecek, degerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır.
6-Verilen süre içerisinde teslim edilmeyen teklifler degerlendirmeye alınmayacaktır.
8-Ödeme Zamanı:Fatura muhasebe birimine intikal etmesini müteakip 120 (Yüz Yirmi) takvim günü içerisinde (Muhasebe biriminin nakit durumuna göre) ödeme yapılacaktır.
9-Tedarikçi firma alımına ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile Sut kodunun belirteçektir.
10-Tedarikçi firma bunların Sut hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur.Geri ödeme kurumu barkod ve Sut kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TITUBB kayıtlarının esas almadığından,hastanemiz idaresi de bu kayıtları esas almayacaktır,anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve Sut kodunun doğru eşleşmediğini tesbit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından tedarikçi firmaya rücu edilecektir.
11-Yüklenici yapılan işe ilişkin hakediş ve alacakların idarenin yazılı izni olmaksızın başkalarına devir veya temlik edemez. Temliknamelerin noterlikçe düzenlenmesi ve idare tarafından istenilen kayıt ve şartları taşıması zorunludur.

2-Muayene kabul birimi dışındaki teslimatlarda oluşan sorumluluk ilgili yükleniciye aittir.

1-3.KALEM TEKNİK ŞARTNAMENİN 8. MADDESİNDE İSTENEN BELGELERİN TEKLİFLE BİRLİKTE GÖNDERİLMELİDİR. AKSİ HALDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

2-4.KALEM TEKNİK ŞARTNAMENİN 8-11 VE 12. MADDESİNDE İSTENEN BELGELERİN TEKLİFLE BİRLİKTE GÖNDERİLMELİDİR. AKSİ HALDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

3-5.KALEM TEKNİK ŞARTNAMENİN 7-8 VE 9. MADDESİNDE İSTENEN BELGELERİN TEKLİFLE BİRLİKTE GÖNDERİLMELİDİR. AKSİ HALDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

4-6.KALEM TEKNİK ŞARTNAMENİN 3 VE 6. MADDESİNDE İSTENEN BELGELERİN TEKLİFLE BİRLİKTE GÖNDERİLMELİDİR. AKSİ HALDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

5-8.KALEM TEKNİK ŞARTNAMENİN 9. MADDESİNDE İSTENEN BELGELERİN TEKLİFLE BİRLİKTE GÖNDERİLMELİDİR. AKSİ HALDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

6-9.KALEM TEKNİK ŞARTNAMENİN 9. MADDESİNDE İSTENEN BELGELERİN TEKLİFLE BİRLİKTE GÖNDERİLMELİDİR. AKSİ HALDE TEKLİF DEĞERLENDİRMEYE ALINMAYACAKTIR.

YÜREĞİR DEVLET HASTANESİ
Serin Evler Mah.Egebagatur Bulv.No:236 Yüreğir ADANA
Tlf:0322 321 57 52 Dahili:5545 Fax:0322 322 69 70 e_mail:

12 KALEM TEMİZLİK MALZEMELERİ ALIMI TEKNİK ŞARTNAMESİ.PDF