Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı

Güncelleme Tarihi: 18/09/2019

Hastanemizin I incisini düzenlediği Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı 18 kursiyerin katılımıyla "Başhekimimiz Uzm. Dr. Ahmet Soner ÇİTİL' in açılış konuşmalarıyla başladı. Başhekimimiz konuşmalarında ülkemizde ameliyathane hizmetlerini en üst seviyede sunabilmek ancak bu alanda çalışan sağlık personellerinin eğitimleri ile mümkündür. Bu tür eğitimler hemşirelik hizmetlerinde hizmet kalitesini arttırmak nitelikli iş gücü ve çalışanların aidiyet duygusunu geliştirmesi açısından son derece önemlidir." Görüşlerine yer verdi. 22 iş günü sürecek olan Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programının sonunda başarılı olan kursiyerlere Sağlık Bakanlığı onaylı sertifika verilecektir.
  • 1.JPG
  • 2.JPG