Güncelleme Tarihi: 04/11/2019

Sayı :

Konu:Fiyat Teklifi

Hastanemizin ihtiyacı olan20 kalem Hastanemizin Yıllık Tüketim İçin Yapmış Olduğu İhalede Alınamayan Malzemelerin Bazıları Çok Acil Olarak Hastanemizin Muhtelif Yerlerinde Kullanmak İçin Gerekli Olduğundan Acil Olarak Alınması işi satın alınacaktır. İlgilendiğiniz takdirde K.D.V. hariç fiyat teklifi göndermenizi, teklifinizde teslimat süresinin de bildirilmesini arz/rica ederim

04.11.2019

MUSTAFA ŞİMŞEK

DOĞRUDAN TEMİN

MALZEME ADI

Miktarı

Birim Fiyatı

Toplam Tutar

PANİK BAR (YANGIN KAPILARI İÇİN)

Takım

TAVAN BOYASI (20 KG LIK BİDONLAR HALİNDE)

SENTETİK BOYA-MUHTELİF RENKLERDE (2.5 KUTULAR HALİNDE)

Kutu

KESTİRME FIRÇA, NO:4

İÇ CEPHE BOYA RULOSU, 25 CM

YAĞLI BOYA FIRÇA NO:2

YAĞLI BOYA FIRÇA NO:4

MANYETİK BİTS UÇ SOMUN TUTUCU LOKMA

RODOBİTS PZ2 50MM YILDIZ UC

ALTIGEN VİDALAMA UÇ

METAL MATKAP UCU (DEMİR ÇAPI: 5 MM)

METAL KESME TAŞI 180X30X22 MM

ALİMÜNYUM KÖŞEBENT 20X20X3 MM

Boy

ALİMÜNYUM KÖŞEBENT DEMİR 40X40X4MM

Boy

SIVI GRES YAĞI

KONTAK SPREYİ YAĞLI TİP 400ML

SİLİKON KARTUŞ (310 ML)

KÖPÜK SİLİKON 750ML

ÇİFT TARAFLI BANT

Rulo

ALÜMİNYUM RONDO ÇERÇEVE (A4)

Toplam

Dikkat Edilecek Hususlar Ve Alım Şartları

Son Teklif Verme Tarihi:05.11.2019 Saat:10:00

2- Mal/ Hizmet ve Yapım işlerinde gerekli tüm nakliye işlemleri yüklenici firma tarafınfan karşılanacaktır.
5- Bu mektupla birden fazla malzeme için telif gönderilmiş ise her kalem malzeme için teklif fiyatı yazılacak, eksik teklifler degerlendirilmeyecek, degerlendirme tüm malzemenin toplam bedeli üzerinde veya ayrı ayrı yapılacaktır.
6-Verilen süre içerisinde teslim edilmeyen teklifler degerlendirmeye alınmayacaktır.
8-Ödeme Zamanı:Fatura muhasebe birimine intikal etmesini müteakip
150 (Yüz Elli) takvim günü içerisinde (Muhasebe biriminin nakit durumuna göre) ödeme yapılacaktır.
9-Tedarikçi firma alımına ilişkin olarak düzenleyeceği faturada malzemenin barkod numarası ile Sut kodunun belirteçektir.
10-Tedarikçi firma bunların Sut hükümleri doğrultusunda doğru eşleştirilmiş olmasından sorumludur.Geri ödeme kurumu barkod ve Sut kodlarının eşleştirilmesi ile ilgili olarak TITUBB kayıtlarının esas almadığından,hastanemiz idaresi de bu kayıtları esas almayacaktır,anılan kurumun herhangi bir surette malzeme barkod ve Sut kodunun doğru eşleşmediğini tesbit ederek geri ödeme yapmaması halinde oluşan zarar nedeniyle idare tarafından tedarikçi firmaya rücu edilecektir.
11-Yüklenici yapılan işe ilişkin hakediş ve alacakalrın idarenin yazılı izni olmaksızın başkalarına devir veya temlik edemez.Temliknamelerin noterlikçe düzenlenmesi ve idare tarafından istenilen kayıt ve şartları taşıması zorunludur.

2-Muayene kabul birimi dışındaki teslimatlarda oluşan sorumluluk ilgili yükleniciye aittir.

YÜREĞİR DEVLET HASTANESİ
Serin Evler Mah.Egebagatur Bulv.No:236 Yüreğir ADANA
Tlf:0322 321 57 52Dahili:5545 Fax:0322 322 69 70 e_mail:

Hastanemizin Yıllık Tüketim İçin Yapmış Olduğu İhalede Alınamayan Malzemelerin Bazıları Çok Acil Olarak Hastanemizin Muhtelif Yerlerinde Kullanmak İçin Gerekli Olan Mlz. Şart..PDF