FANCOİL MOTOR ALIMI (PİYASA ARAŞTIRMASI)10.07.2019

Güncelleme Tarihi: 15/08/2019

Sayı:

Konu: Piyasa Araştırması Teklifi

Hastanemizin 2019 yılı için ihtiyacı olan aşağıda liste halindeki malzemeler, 4734 sayılı kanunun 19.maddesine göre açık ihale usulü ile ihalesi yapılacak olup, yaklaşık maliyet oluşturulmasına esas olmak kaydıyla malzemelerin birim fiyat ve tutarının yazılarak imza ve kaşelenerek 17.07.2019 tarihine kadar 0322 321 01 48 nolu faksa çekilmesini veya umit.kilic1@saglik.gov.tr’e-posta adresine gönderilmesini rica ederim.

İletişim: Ümit KILIÇ (0 322 321 57 52 Dahili : 5605 - 5599)

Ümit KILIÇ

V.H.K.İ