Ebeler ve Hemşireler Günü Etkinlikleri

Ebeler ve Hemşireler Haftası programı kapsamında düzenlenen etkinlikte Başhekim Uzm.Dr. Haşim Onur ULUÖZ ve Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü Hale GÜRBÜZEL AKBABA’ nın açılış konuşmalarını ardından hemşirelik mesleği ile ilgili sunumlar yapıldı.

Meslekte 25 yılını dolduran hemşirelerimize teşekkür belgeleri takdim edildi.

Hemşireler haftası etkinliğine İl Sağlık Müdürlüğü İdari ekibi, Kamu Hastaneler Birliği Başkanı Dr. Ahmet Yücel ÇOMU, Başkan Yardımcısı Nigar DAL, Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hasan Ferudun ALTIPARMAK, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Emine Aygül YENİ, Adana Şehir Hastanesi Başhekimi Prof.Dr. Süleyman ÇETİNKÜNAR ve Başhekim Yardımcıları Uzm. Dr. Şakire Müge ÇOŞKUN, Uzm. Dr. Nurşah KESKİN, Dr. Emirhan YARDAN, Uzm. Dr. Çiğdem ERHAN, Dr. Abdullah İPEK, Dr. Kübra DEMİR, Çukurova Musiki Derneği Başkanı Ferit Celal Kanan ve Şef Zafer Halaçoğlu yönetimindeki saz ve solistlerin katıldılar.

Yüreğir Devlet Hastanesi hemşireler haftası etkinliği Çukurova Musiki Derneği sanatçıları ve hastanemiz Türk halk müziği korosunun müzik dinletisi ile sona erdi.