Sağlık-Sen Adana Şubesi'nden Yüreğir Devlet Hastanesi'ne Övgü

Sağlık-Sen Adana Şubesi

Yüreğir Devlet Hastanesi, Sağlık-Sen Adana Şubesi'nden övgü aldı. Başkan Bekir Nennioğlu, hizmet ve ödemelerde iyileşme olduğunu, çalışan memnuniyetinin arttığını belirtti.

Adana'nın öne çıkan sağlık kuruluşlarından biri haline gelen Yüreğir Devlet Hastanesi, Sağlık-Sen Adana Şubesi'nin dikkatini çekti.

Sağlık-Sen Adana Şubesi Yönetim Kurulu, tüm sağlık kurumlarını ziyaret ederek sağlık çalışanlarının sorunlarını tespit edip çözüm önerileri sunmaya devam ediyor.

Sağlık-Sen Adana Şube Başkanı ve Memur-Sen Adana İl Temsilcisi Bekir Nennioğlu, Yüreğir Devlet Hastanesi'nde yapılan incelemeler sonucunda önemli açıklamalarda bulundu. İlk olarak, Adana İl Sağlık Müdürlüğü'ndeki sorunları il sağlık müdürüne ilettiklerini belirten Nennioğlu, Adana genelinde yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini başhekimlere sunduklarını ifade etti.

Yüreğir Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Utkucan Okuducu'ya iletilen sorunlar ve çözüm önerileri konusunda karşılıklı mutabakata varıldığını belirten Nennioğlu, temizlik, hizmet, soğutma ve ısıtma gibi konularda iyileşmelerin gözlemlendiğini söyledi. Ayrıca, geçmiş yıllara göre Yüreğir Devlet Hastanesi'nde çalışanların daha fazla ek ödeme ve teşvik primi aldıklarını memnuniyetle gördüklerini ekledi.

Nennioğlu, hastane yönetimine ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, hastanenin sorunlarının hala bulunduğunu ancak Balcalı Hastanesi'nin polikliniklerini taşımaya başlamasıyla bu sorunların azalacağını umduklarını ifade etti. Yüreğir Devlet Hastanesi'nin birçok yerde hizmet birimleri bulunduğunu, ancak yönetim ve çalışanların bu yükün üstesinden başarıyla geldiğini belirtti.

Bekir Nennioğlu, Yüreğir Devlet Hastanesi'nin huzurlu ve çalışanların mutlu olduğu bir hastane olmaya devam edeceğini vurgulayarak, çalışanların mutlu olduğu sürece hasta memnuniyetinin de artacağını söyledi. Hastane yönetimine ve tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, hastanenin gelişimine katkı sağlayan herkesin gayretlerinden ötürü tebrik etti.