Hastanemizin değerli Doktorlarından Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Sayın Durdane MIDIKLI emekliye ayrıldı.

Hastanemizin değerli Doktorlarından Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Sayın Durdane MIDIKLI emekliye ayrıldı. Yüreğir Devlet Hastanesinde1993 yılından bu yana süre gelen hizmetlerini tamamlayarak emekliye ayrılan değerli hocamız 27 yıldır hastanemizde birçok hastayı sağlığına kavuşturdu. Gerek hastalar gerekse personel tarafından çok sevilen hocamıza Başhekimliğimizde veda ve teşekkür töreni düzenlendi. Başhekimimiz Uzm. Dr. Haşim Onur ULUÖZ, kendisine beraber çalıştığımız zaman içerisinde görevinde titizlik göstermesi, gayretli ve özverili çalışmasından dolayı teşekkür ederek , bundan sonraki hayatının sağlık ,mutluluk ve huzur içinde geçmesi dileğini iletti.