Adana Yüreğir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Utkucan OKUDUCU devir teslim töreni sonrasında yeni görevine başladı.

Adana Yüreğir Devlet Hastanesi Başhekimlik görevine 2021 yılında atanan ve 2 yıl boyunca başarılı bir şekilde Başhekimlik görevini sürdüren Uzm. Dr. Haşim Onur ULUÖZ görevini, Uzm. Dr. Utkucan OKUDUCU’ ya devretti.

Başhekimlik Toplantı Salonunda hastane yönetiminin katılımıyla gerçekleşen devir teslim töreninde Uzm. Dr. Utkucan OKUDUCU, hastanenin gelişimi adına göstermiş olduğu çalışmalardan dolayı Uzm. Dr. Haşim Onur ULUÖZ ’e plaket takdim edip teşekkür ederek başarılar diledi. İyi niyet ve başarı temennileriyle devam eden devir teslim töreni, karşılıklı çiçek takdiminin ardından sona erdi.

• WEB SİTE  BAŞLIK.JPG
  • WEB SİTE 1.JPG